top of page

Siva Sankara Aalolika Mangalam

  • SamratchanaLyrics
  • Oct 27, 2020
  • 1 min read

Audio:



சங்கரம் சிவ சங்கரம்

சங்கரம் சிவ சங்கரம்


சிவ சங்கர ஆலோலிகா மங்களம்...


லோக க்ஷேம சங்கல்பம்

இதி பூலோக ஜனனம்

மனுஷ்ய ரூபாவதார சிவசங்கரம்

யத்னம் யதத் ரிது சம்பவேத்...


ஸஹஜ பாவனம் ஸாத்வீக குணகரம்

ஸகல வ்யாபகம் சாதுர்ய கார்யகம்

ஸர்வ ரூபகம் ஸாக்ஷாத்காரம்

பூரண ப்ரஹ்மம் ராம ராஜ்ய நாயகம்


சரணம் அபயம் ஐஸ்வர்யநுக்ரஹம்

சிவ சங்கரம் யுக சம்ரக்ஷணம்


ஸுக்ருதி ஜாதகம் ஸுகீர்த்தி ஜீவனம்

ஸ்னேக பாவிதம் ஸுசீல லக்ஷணம்

வேஷ விபரிதம் தேஜஸ்வ தர்ஸனம்

பூரண ப்ரஹ்மம் ராம ராஜ்ய நாயகம்


சரணம் அபயம் ஐஸ்வர்யனுக்ரஹம்

சிவ சங்கரம் யுக சம்ரக்ஷணம்


ஏகம் அநேகம் ஆத்யந்த ஸ்திரம்

புனர்- ஜென்மா வயம்

புண்யாத்ம ரக்ஷிதம்

கால சாசனம் கால புருஷ நிர்ணயம்

பூரண ப்ரஹ்மம் ராம ராஜ்ய நாயகம்


சரணம் அபயம் ஐஸ்வர்யநுக்ரஹம்

சிவ சங்கரம் யுக சம்ரக்ஷணம்


ஸர்வ ஸத்ய ஸாஸ்வத நிதே மங்களம்


சங்கர நாராயண ஸங்காச மூர்த்தயே மங்களம்


பாதாதி கேச பர்யந்த ஸுந்தராம்ருதே மங்களம்


பரம ஞான வைராக்ய ப்ரபவதே மங்களம்


அதி அத்புத பிரகாச சூர்ய நாராயண ப்ரபோ மங்களம்....

நித்ய சுப மங்களம்

_________________________________


Sankaram Siva Sankaram


Siva Sankara Aalolika Mangalam.


Lokha kshema sankalpam

Ithi bhoolokha jananam

Manushya Roopavathaara Siva Sankaram

Yathnam Yathathrithu sambhaveth....


Sahaja Bhaavanam Saathvika Gunakaram

Sakala Vyaapakam Chaathurya Kaaryakam

Sarva Roopakam Saakshaathkaaram

Poorana brammam Rama Rajya Nayakam


Saranam Abhayam Aishwaryanugraham

Siva Sankaram Yuga Samrakshanam


Sukruthi Jaathakam Sukeerthi Jeevanam

Sneha Bhaavitham Suseela Lakshanam

Vesha Viparitham Thejaswa Dharsanam

Poorana brammam Rama Rajya Nayakam


Saranam Abhayam Aishwaryanugraham

Siva Sankarm Yuga Samrakshanam


Ekam Anekam Aadhyantha Sthiram - Punar

Jenmaa vayam Punyaathma Rakshitham

Kaala Saasanam Kaala Purusha Nirnayam

Poorana Brammam Rama Rajya Nayakam


Saranam Abhayam Aishwayanugraham

Siva Sankaram Yuga Samrakshanam


Sarva Sathya Saasvatha Nidhe

Mangalam


Sankara Narayana Sangaasa Moorthaye Mangalam


Paadhaadhi Kesa Paryantha

Sundaraamruthe Mangalam


Parama Gnana Vyraagya Prabhavathe Mangalam


Athi Athbhutha Prakaasa

Surya Naraya Prabho Mangalam


Nithya Subha Mangalam.


சிவ சங்கர ஆலோலிகா மங்களம்...


லோக க்ஷேம சங்கல்பம்

இதி பூலோக ஜனனம்

மனுஷ்ய ரூபாவதார சிவசங்கரம்

யத்னம் யதத் ரிது சம்பவேத்...


ஸஹஜ பாவனம் ஸாத்வீக குணகரம்

ஸகல வ்யாபகம் சாதுர்ய கார்யகம்

ஸ�

 
 
 

Recent Posts

See All
Anbenum Sagarathil

Anbenum sagarathil aadi varum arul alaiye Aagaya pudu nilave agilathin perum thaaye Vin paarthu thavamiruntha vedamam payir thazhaikka...

 
 
 
Thandhai Thaai Irundhaal

Audio: https://drive.google.com/file/d/1vuxITojc05daX0tdXImx--YOKZJQBAPh/view?usp=sharing Pallavi tandai tAi irundAl ulagattil umakkinda...

 
 
 
Unnai Pirindhirukka

Audio: https://drive.google.com/file/d/1ZaOKcWPFqT0umoQyXPWyRgAcoTvBecca/view?usp=sharing Unnai pirindhirukka eyandridumo Kanna! Un mugam...

 
 
 

Comments


  • facebook
  • twitter
  • linkedin

©2019 by SamratchanaRadio. Proudly created with Wix.com

bottom of page