Aaraadhayaami
- SamratchanaLyrics
- Feb 19, 2019
- 1 min read
Aaraadhayaami Sri Siva Shankaram
baktha hrudhaya pureesam
maadhava Siva Shankaram
aasrutha kalpa booruham sivam
aasrutha kalpa booruham sadhaa
abishega priam vandhe vandheham
natha jana poojitha suba varadhaatham
naanaavidha vedha manthra gosham
nadha brammam - sivam
naadhabrammam - sunaadha brammam
vinodha brammam natana vinodham
naadha brammam natana vinodham
nava maalaadharam vandhe vandheham
ஆராதயாமி ஸ்ரீ சிவசங்கரம்
பக்த ஹ்ருதய புரீசம் மாதவ சிவ சங்கரம்
ஆச்ருத கல்ப பூருஹம் சிவம்
ஆச்ருத கல்ப பூருஹம் சதா
அபிஷேக ப்ரியம் வந்தே வந்தேஹம்
நத ஜன பூஜித சுப வரதாதம்
நானாவித வேத மந்த்ர கோஷம்
நாத ப்ரம்மம் - சிவம்
நாத ப்ரம்மம் - சுனாத ப்ரம்மம்
வினோத ப்ரம்மம் நடன விநோதம்
நாத ப்ரம்மம் நடன விநோதம்
நவ மாலாதரம் வந்தே வந்தேஹம்
Comments