Seetharama sri jeyarama
- SamratchanaLyrics
- Feb 18, 2019
- 1 min read
Seetharama sri jeyarama
chindhitha varapradha Shankara rama
kausika vaathsalya kalyaana rama
kalki avadhaaraa Sri kaliyuga rama
prema vaedha samratchana rama
prabu Sivashanakara thaaraka naama
janakaadhi munijana saevitha rama
santhosha saamraajya sthaapitha rama
aasrutha rakshaka aathma rama
ambuja naethraa sri aishvarya rama
baktha jana paripaalana rama
bavabayaharana hey paavana rama
சீதாராமா ஸ்ரீ ஜெயராமா
சிந்தித வரப்ரத சங்கர ராமா
கௌசிக வாத்சல்ய கல்யாண ராமா
கல்கி அவதாரா ஸ்ரீ கலியுக ராமா
ப்ரேம வேத சம்ரட்சண ராமா
ப்ரபு சிவசங்கர தாரக நாமா
ஜனகாதி முனிஜன சேவித ராமா
சந்தோஷ சாம்ராஜ்ய ஸ்தாபித ராமா
ஆஸ்ருத ரக்ஷக ஆத்மா ராமா
அம்புஜ நேத்ரா ஸ்ரீ ஐஸ்வர்ய ராமா
பக்த ஜன பரிபாலன ராமா
பவபயஹரணா ஹே பாவன ராமா
Comentários